ryttarinnas.blogg.se

Regn och rusk

Kategori: Ridning

Det började ösregna precis när jag och Lollo hoppade av bussen till stallet igår. Vi fick försöka dela på mitt halvklena paraply och det var inte särskilt mycket till hjälp. Men så stannade en bil till, föraren erbjöd oss skjuts den lilla sträcka som det är till stallet och vi slapp i vilket fall bli blötare än vi redan var. Det visade sig att Lollo blivit erbjuden skjuts många gånger i regnet av denna schyssta förare. 
 
 
 
Vi hämtade hästarna och gjorde oss redo för en ridtur. Men innan vi kunde sätta igång med pysslet passade vi på att fika för att hästarna skulle hinna torka lite. Sofie hade varit gullig och bakat jättegoda muffins och Lollo hade köpt med sig saft. Snart var vi igång igen efter en liten fikarast och hästarna stod klara på stallplanen. Det skulle bara bli en kort tur i skritt eftersom att vi hade kort om tid på oss innan det skulle bli dags för stallmöte. Lollo ledde Loovino istället för att rida och jag och Sofie hoppade upp på Liebe och Chic. Liebe kändes glad och positiv, och förutom att vi höll på att åka på en riktig smäll av Chic på hemvägen, så gick allting bra. 
 
 
 
Stallmötet var spännande, det var kul att träffa alla som har privathästar och få ett namn på alla som rör sig i stallarna. Dessutom hoppas jag nu att vi kan få tag på någon välorienterad ryttare som är villig att visa oss lite nya ridvägar kring området. Vi tragglar våra vanliga rundor, men det vore kul att hitta fler! 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: