ryttarinnas.blogg.se

Hästarna

Kategori: Presentation

 
 
EURO'S LIEBE
2000
Landor S - Acord II
Contrive AB
 
 

Liebe ägs av Daniel och är en otroligt härlig och rolig häst att rida! Dock tenderar hon till att vara lite lat vilket gör att hon gärna hoppar och studsar förbi dem jobbiga partierna under ett pass. Hon kräver sin ryttare på både uppmärksamhet och styrka för att hålla fokus hela vägen. Trots att Liebe kan studsa runt som den värsta akrobat, är hon som sagt mer lat en pigg, men när hon väl börjar jobba finns det ingen häftigare känsla! I stallet är Liebe en kelgris som älskar att bli ompysslad och kliad. På hoppbanan förvandlas Liebe till en fighter, hon älskar att hoppa och tävlas just nu av Sofie. Denna häst är en av dem hästar jag rider mer frekvent, vi tar oss från klarhet till klarhet, men ingenting har kommit gratis. Det har varit solsting, svettiga förmiddagar i solen, iskalla vinterkvällar och blodiga knogar, men det har varit värt det tusen gånger om!
 
 
PANDORA
2001
Castor - Maximus
Sofie Söderberg
 
 

Pandora, eller "Pandis" som hon kallas till vardags, är min stora kärlek. Hon var anledningen till att jag började rida ute hos Sofie och Daniel, och hon kommer alltid att vara nummer ett. Ett annat smeknamn som denna vackra donna har är "noshörningen", hon kan både stångas och bli ohyggligt stark. Pandis är en trygg häst, men bara för att hon är trygg betyder det inte att hon är lätt, hon kräver alla muskler i världen för att börja jobba på rätt sätt. Men när hon väl börjar jobba på så är hon helt outstandig. Det är Sofie som rider och tävlar henne i framförallt hoppning, men då Pandis gamla skada verkar ha gjort sig till minnes igen så är hon nu konvalescent till dess att slutgiltigt besked kan ges. Pandis älskar att kramas och kan vara lika envis som en shetlandsponny!
 
HERE I AM
2009
Black Coffee - Okänd
Sofie Söderberg
 
 

Herman är Sofies unghäst som förhoppningsvis ska vidare ut på hoppbanorna när han blir äldre. Herman är en härlig kille, och för att vara unghäst är han nästan alldeles för lugn! Många gånger lugnare än dem äldre hästarna som finns i stallet. Dessutom är Herman en drömmare, det är inte sällan han går runt och dagdrömmer i stallet såsom på ridbanan. En liten gubbe i en stor kropp som helt klart har framtiden framför sig!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: